na palubní desce se mi rozsvítil telefon
byla to ona...
potřeboval jsem zanechat své auto
na jednom místě (neptejte
se mě proč)
a tak jsem ji požádal
aby mě hodila zpátky
jel jsem tedy jako první
a ona
ve svém voze
za mnou...
zvedl jsem to a povídám: ,,řekl
jsem ti
abys mě volala
jenom v naléhavých případech,,
a ona: ,,tohle je naléhavé...,,
už když jsem ji vyzvedával
a nasedala do svého auta
všiml jsem si
že se oblékla tak
jak jsem to měl rád
jako lehká holka
dala si opravdu záležet
aby mi něco připomněla...
zajel jsem ke krajnici
a povídám: ,,o co jde?,,
zastavila za mnou
a odpověděla otázkou: ,,víš
jak jsem ti říkala
že za to budu něco chtít?,,
díval jsem se na ni
ve zpětném zrcátku
a pokračoval jsem: ,,ano,,
blikla na mě dálkovými světly
a než zavěsila
řekla: ,,potřebuju to teď,,
vypnul jsem motor
a čekal
otevřela dveře
vystavila světu ty svoje nohy
vyhoupla se ven
a šla ke mně
točila kabelkou
nesla si to silnicí
a dokládala
že svět jí pořád ještě patřil
byl to krásný pohled
slušelo jí to
namalovala se
a oblékla
jako opravdová coura
vystoupil jsem z auta
vydal se jí naproti
a povídám: ,,proto
jsi se takhle nastrojila?,,
došli jsme k sobě
ona vyfoukla
ze žvýkačky
velikou růžovou bublinu
opřela se o mostní konstrukci
a řekla: ,,nemluv tolik
a dělej
co umíš...,,
Smyslnost, svůdnost. Sto krát krásná a sto krát jinak. A přesto si svou "oběť" najde. Někdo má fáro a někdo má čaro. Pro někoho nejvíc sexy, je míti oboje.*
09.05.2022 13:47:54 | šerý
jůůůů...tedy tohle je opět "piťurovina" par excellence...během její četby jsem se konečně pěkně rozdejchal...Petře, Tys můj jedině přijatelnej plicní léčitel...J O *** ST*
09.05.2022 13:14:29 | Frr