Říkat lásko,
ta slova na jazyku hřát
Moci je vyslovit
očima u toho se smát.
Místo ano, neříkat jen hmmm....
Dívat se vstříc dalším dnům.
Neděsit se, co zas bude
užívat si to, co je.
Žít, a život vítat
v druhém jeho krásno vnímat.
Být tam nejen v dobrém, ale i zlém.
Budovat společně jen jeden velký sen.
~☆~○~☆~
~☆~
Tak by si to přál asi každý. No každý někde tu svou druhou polovinu, spřízněnou duši má, jen někdo, kdo má skutečné štěstí ji najde.
11.05.2022 13:15:46 | CULIKATÁ