sentimentální doják
Anotace: anotací je název
možná,
možná jsem skákat neměla,
otevřu okna dokořán,
ta okna, co mne ničí
a chytím tvrdé dlaně,
dlaně odněkud zvenčí
-zcela bílého anděla.
jestli se někdy probudím,
spi, prosím, u mé postele,
společně vyvětráme saze,
třináct komnat,
jeden beduín,
všichni už zaplatili,
jen možná trochu draze.
Komentáře (1)
Komentujících (1)