Korálky
Anotace: Malování slovy 2022
Navlékám první ba druhý.
Kolonáda barev i ovanutí.
Dech pocitů i emocí.
Slastné žáru kvítí.
Má mě rád a holčička jde tancovat.
Papír i tužka jde explodovat.
Přidávám druhý či třetí.
Jednou se ozvou mé děti.
Svět zřím bez prokletí.
Najdu i čtvrtý korálek
a budu psát ódu bez válek.
Idea není maňásek.
Jednou dočkáme se dobrůtek.
Víra přijde bez pohnutek.
Bez síry, co provází zármutek.
A jako kočička zamotám se do klubíčka
a budu vrnět a čekat zítřka.
Budu pozitivní a žádná šedá myška.
Na korálky i rozházené je síťka.
Zdraví vaše Jitka.
Přečteno 137x
Tipy 20
Poslední tipující: jitoush, Sonador, CULIKATÁ, piťura, Fil, Amonasr, Iva Husárková, Psavec, Vivien, Dejvis, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)