Voní a chutná pražená káva,
chvilička klidu v tom denním shonu.
Přičichnout, ochutnat oči zavřít,
pro tuhle chvilku nebude stačit .
Šálek chutě, potěšení
nad dobrou kávu skoro není.
Zastavit čas ve spoustě krás.
Pak šálek další přinést si zas.
~☆~
tak to je prima "dej si pauzu, dej si KitKat"
10.05.2022 11:19:18 | Vivien
No, ale ty tyčky jsou tam dvě?
Kit kat dej si pauzu
To je jak Tik ťak svěžest jen ve dvou kaloriích :0))
10.05.2022 11:58:18 | Protos1182
Já to vždycky hned s prominutím sežeru na první dobrou, tak dvě říkáš? Hm... :-)
10.05.2022 13:57:21 | Vivien