Anotace: dopis mystickému příteli, možná o naději, možná, že se nedám.
Podle doporučení sem si to přečetl a smekám klóbrc! Zatím druhá báseň, ve které jsem u tebe našel motiv postele (peřina nebo polštář), ten motiv je moc sympatický!
Všechna lyrika se ztratila...
Špica báseň!
17.04.2007 19:21:00 | journeyman