Sbírka: Vzdoromládí
Přátelé,nehlásím se k nikomu.Mám teď tmu,hlavu v betonu.Provazy se ve mně napínají.Do chodu uvádímkladkostroj svého těla,jež se už v prosinciobrací k máji.
23.11.1988
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?