Učitelka bystrá každým coulem, dolívá naděje každou pintou a nechodí kolem horké kaše na míle. Zasloužila by titul Zlatého Ámose.
Na druhé straně - deset minut? Mám dojem, že by pomilovat v tom fofru nestihl ani Japonec ve vlaku šinkansen. A co si budeme bráško, o pověstné organizovanosti japončíků povídat...
13.05.2022 23:01:40 | šerý
asi výluka na trati, deset minut zásek na příměstské lince je dost, lze znát trať, dopravce a cca čas začátku kurzu ? Zbytek si najdu .. :)
13.05.2022 18:40:03 | DvorskyJan
Honzo
píšu z daleké díry
tady je deset minut
ale i půl dne
pořád ještě včas
děkuju za návštěvu a prima komentář :)
14.05.2022 10:18:51 | piťura