Západ slunce.
Zapadlo slunce,
dne konec žití,
hvězda nocí zrozená
za ním už nedosvítí.
Měsíční sonáta bělá se a hraje,
jako zimní kabát hranostaje.
Vůně jasmínu a čajových růží,
nocí táhne se, jak stříbrná nit,
co krásným dámám na okruží,
může se rozzářit.
Noc kouzelná prožívá snění,
od soumraku , až do kuropění.
Přečteno 157x
Tipy 16
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, CULIKATÁ, šerý, Dreamy, mkinka, Psavec, Fialový metal, Frr, Marten, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)