Běží čas tam uvnitř nás
postavit do cesty může spoustu krás.
Je čas je vidět?
krásou žít, či se bát a stydět?
Mnozí si povrch závidí,
na krásu pod ním nehledí.
Tak moudrost, štědrost a krása
kde u jiných jen bezduchá je masa.
Problémy druhých vidět nejsou
ptej se, chceš-li je znát.
Pak když stále miluješ
jeden druhého na vše smí se ptát
~☆~
Ach ano, běží čas
A nelítostně spěchá
Je stále uvnitř nás
Snad vydechnout nás nechá
Než vyřkne ortel svůj
Než pošle nás na cestu příští
Tak zatím pevné stůj,
I když tvůj svět se kousíčky tříští
14.05.2022 20:56:44 | Lexi
Poslat do vyhnanství z duše toho zvěda. Který přehrabuje se a hlásá. Panečku život, to je ale věda!*
14.05.2022 15:33:41 | šerý
Život a věda, jak světlo a tma. Kdo vidět chce hledá, kdo vědět se ptá ;)
14.05.2022 15:40:05 | Protos1182