Do vozíčku
Anotace: Pro vozíčkáře 2022
Svítí slunce nad obzorem.
Z vozíčku úsměv krajem.
Posílám do něj kytičku
a nesu jablek z košíčku.
Možná Ti píseň dojde a zahřeje.
Kamaráde, ty máš srdce,
co prostupuje.
Ptáčkové přidají
něco ze zobáčku,
aby měl vozíček šťastnější cestičku.
Ty si to zasloužíš.
Moc dobře víš.
Nikdy se na mě nemračíš.
Schovej si mých slov pár
i pohlazení posílám.
Vozíčkáře ráda mám.
Ty víš sám.
Tam ta dam.
Přečteno 187x
Tipy 20
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Květka Š., CULIKATÁ, kudlankaW, grázlík, Dejvis, Fialový metal, Amiradi, šerý, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)