Půlnoční krajina.
Půlnoční hladím krajinu,
tiše, abych tě neprobudil.
Do snů svou mysl zavinu,
aby mě osud nezapudil.
Dívám se do tvé klidné tváře,
dívám se, jak tiše spíš.
Sny odkládáš si do polštáře,
odplují, až se probudíš.
Dál tvou hladím tvář i vlasy,
lehce se usměješ a nevíš ani,
co v mé mysli prošlo krásy
a nesmírného milování.
Přečteno 182x
Tipy 27
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Amonasr, Fil, Marten, ukrytá v máku, šerý, Květka Š., CULIKATÁ, Lexi, ...
Komentáře (16)
Komentujících (9)