Spánek
Anotace: Malování slovy 2022
Otevřela jsem oči
a probuzená zřela svět.
Slunce dalo vyprávět.
Příběh i lásky květ.
Já v mezidobí jenom spala
a tlukot svého srdce nevnímala.
A teď vím, proč jsem
a na svět hledím s úžasem.
Štěstí je být a přijímat
a i sebe vnímat.
Jsem pohlazená přírodou
a naplňuji řádky náladou
i etudou.
Přečteno 128x
Tipy 20
Poslední tipující: Amonasr, Dejvis, Iva Husárková, šerý, CULIKATÁ, Kan, Psavec, Frr, Fialový metal, Protos1182, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)