Vzdej se mě
Anotace: ...na kusy, tak ať si to zase zkusí... (ne)vzdát se..
Možná se nechci spokojit s ničím menším..
..než s tebou.
Než se srdceryvnou něhou
Tvým hloupým chováním.
Nejistotou, že tu budeš..
..věčně.
Se sílou, která mě tahem za vlasy,
zvrátí hlavu dozadu.
Tak, že pohled dopředu,
se na chvíli změní.
Vždycky jsi byl jenom ty.
Tak proč tomu tak není?
Přečteno 169x
Tipy 21
Poslední tipující: Frr, Jacob P. Verlaine, mkinka, Sonador, kudlankaW, CULIKATÁ, Lioness, grázlík, Marten, Fialový metal, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)