Nejistá láska.
Toulá se láska dolinami,
toulá se v polích, toulá se lesy.
Je tady láska někde s námi ?
Ukaž se lásko ! Kde jsi ?
Jsem tady, všude kolem,
na příležitost svoji čekám.
A jako skřivan nad širým polem,
zpívám slunci, větru, řekám.
Musíš se dobře kolem dívat,
hledej ty a hledej jiné,
i když láska bude zpívat,
může stát se, že tě mine.
Přečteno 188x
Tipy 18
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, CULIKATÁ, grázlík, Marten, Lexi, Psavec, šerý, Marry31, Fialový metal, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)