Motivace a podpora,
né života žití závora.
Plnost žití
touhy a přání.
Sny
plně prožité všechny dny
Usínat s radostí
budit se s láskou.
~☆~
motivace... aktivace... tři dva jedna - žijem!:)* ...a pak člověk zjistí, že si ty závory spouští dolů sám... což je dobře, protože když mu to dojde, může je zase zvednout;) jupi*
17.05.2022 05:26:56 | Sonador
A klidně i usínat s láskou a budit se s radostí :-)
16.05.2022 22:01:10 | Vivien
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?