Anotace: Čím to ... asi je.
"*"
"***"
Vždy jako model ze žurnálu.
Všude kolem ... pějí chválu.
Třicítka se rychle blíží.
Oči po flámu ... se klíží.
A navíc.
(Po sexu ho ... bolí v kříži.)
Teprve vstává.
"***"
(Já makám ... od rána mimo polední pauzy.)
"***"
Doběhla ho.
Teď ho však ... píchá ... pýcha.
Mlčí a je radši sám.
Sám v sobě ... ubodán představou.
Proč?
Večer se cítil ... jak mladý kluk.
Teď všechny ... ženy ... jsou mu fuk.
Vše se mění.
Nic není ... dokonalé.
Nic není stálé.
Ani on.
Sexsymbol.
"***"
"*"
Čím to je ... čím to je.
"*"
Pravdaa pravd Vašku..
20.05.2022 19:33:13 | Dejvis
Každé ráno ...
Před zrcadlem ...
Stojící, sedící a třeba hrozně unavení ...
Usmívající se a ani jinak to nejde ...
Sedmkrát si dokola říkej ...
"Jsem mladá ... Jsem mlád".
20.05.2022 19:53:15 | Fialový metal
Čí čí čím to je? Tak to prostě nedělej .)
16.05.2022 16:32:52 | Constantine