V oblaku dýmu
rozpíjí se odlesk
západu slunce
za podkresu tónů
přicházejícího léta
Kouř stoupá
pomalu vzhůru
a síla okamžiku
vibruje ve vzduchu
smíchaná s vůní tabáku
Je to malá chvíle
která má sílu velkého momentu
když se jí odevzdáš
a pochopíš smysl
večerní imprese
Tolik barev
tolik odstínů pocitů
jednoho obyčejného večera
na paletě všedních dní
v celé jejich jedinečnosti
Tak zas příště
až budeš stát na prahu
soumraku a noci
nezapomeň ocenit
tu nevšední krásu