Proud času.
Únavou sotva dýchá,
proti proudu svou loď vleče,
řeka si v poklidu teče
a nikam nepospíchá.
Stromy si ve větru šumí,
větvemi tichý vrhají stín,
šepotu bělavých kopretin,
kdo vnímá - porozumí.
Znavení pod stromy sní,
duše jim o lásce zpívá,
únavou v očích se stmívá,
svět jenom v obrysech zní.
Přečteno 139x
Tipy 18
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, mkinka, Marten, šerý, Fialový metal, CULIKATÁ, Psavec, Frr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)