Chrám přírody nasvěcovaný
přes vitráže motýlích křídel
Koruny borovic
zelené koráby
šumí po modré propusti oblohy
jen se míhají patníky
bílých oblaků
Jaro pointilista
maluje tečky nových listů
Krajina v šatech
z ovulujících stromů
je připravena pro ženicha Oblohu
Prst komínu
s nastávající tmou
navléká prsten s rubíny
aby se nepořezal
čepelí nože
křídlem svobody letadla
Odrazem obličeje nevěsty
projíždějí v okně vlaku
stromy, louky a pole
jako by se jím řinuly
vteřiny a minuty