Do průhledných vlasů
Do průhledných vlasů
puklého času
snáší se sníh
A smutek kluše
do vyhaslé duše
do vteřin ledových
Ref:
Jsem jako přízrak co vynořil se z dávnověku
jako stín bez viny z příběhu o člověku
Kde hoří tráva
tam má duše spává
na kraji paseky
Tam člověk se mění
když oči se smějí
a hoří navěky
Ref:
Přečteno 322x
Tipy 24
Poslední tipující: Leynd, Stanislav32, CULIKATÁ, Sonador, Marry31, Lexi, paradoxy, mkinka, Fialový metal, Protos1182, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)