Anotace: Zřejmě náčrtek k následující básničce. Když už jsem to opsal, tak to tu nechám.
Sbírka: Vzdoromládí
Jako nůž
bořím se do masa
již použitého v opačném směru
a krákání z dálky
zní jako bych polykal opeřené brouky.
Ještě cítím chuť
tvého posledního piva,
které jsme spolu vypili.
9.3.1989
"... jako bych polykal opeřené brouky." Panečku, to je až půvabná vachrlatost*
Dnes, extra prima.*
18.05.2022 12:15:58 | šerý