Barva jezera.
Postrádám tvé zářivé oči,
tu nekonečně modrou barvu jezera.
Tvé vlasy vyčesané nad obočí,
v odstínu večera.
Kde je tvá dívčí šíje ?,
stejnou se pyšní labutě,
po tvých ústech smutno mi je,
přijď, do ráje vezmu tě.
Obletím s tebou celý svět
na křídlech mocné fantazie.
O tom, co mnohý nikdy neprožije,
budeme si věčně vyprávět.
Přečteno 232x
Tipy 22
Poslední tipující: Emily Říhová, CULIKATÁ, Amonasr, Vivien, Marten, Jan Kacíř, šerý, Sonador, Psavec, Lexi, ...
Komentáře (14)
Komentujících (7)