Tisíce rukou
Anotace: pro zeny - i muze
Tisíce rukou
Tisíce rukou hladily mou šíji,
aby utišily
bezhlasý křik duše
ženy volající muže.
Tisíce úst šeptajících ve tmě
utěšily jste mne,
když muži nepřišli.
Ztratili se, opili,
možná je zabili.
Já byla, oni nebyli.
Komentáře (0)