Tělesa prostorem plují
vzájemně spolu se ovlivňují.
Okolo sebe tak tančí
okolí možná že jančí
vůkol vše má svůj řád
jeden s druhým se smát.
Kdo koho má rád
Není to o tom jen povídat
Hřát Tebe uvnitř sebe
v rukách svých jedny dlaně
Zastavit případný pád
Hřát a spolu se smát
Tělesa plují
vlnky je přitahují
Časem jednou se spojí
jak jedno prostorem plují
~☆~