Plavba
Plavba nocí
co trvá staletí
plavba lidí
žijících v zajetí
plavba masek
životy na míru
můj svět se zasek
v lodičce z papíru
Ref:
Tam na konci světa mě andělé se klaní
jsem cínový voják s otevřenou dlaní
a bez šavle
Plavba nocí
co trvá dvě stě let
loď s vetchou přídí
co nevrátí se zpět
Promoklá paluba
hlubiny safíru
tam čeká ji záhuba
- lodičku z papíru
Ref
Přečteno 301x
Tipy 22
Poslední tipující: Stanislav32, Leynd, Marten, Jeněcovevzduchukrásného, Imaginant, Krahujec, CULIKATÁ, Kan, Protos1182, Frr, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)