Květina
já cítím se sám, nenechám to náhodě
nejlépe cítím se, při vodě
sednul sem si na místo svaté
ptáci mne opěvuji jsem celý v zlatě
zavřu si oči a hudba začne hrát
neni co víc si přát
všechny zvířata u mne začínají hodovat
já poslouchám a snažím se je jmenovat
všechny ty chvíle se všema
no není krása býti květina?
bez myšlenek těžkých
zbydou z nich jen kosti
mé stonky a listy stoji pevně
tu chvíli, kdy cítím se temně
nezapomenu na tebe, nechávám to náhodě.
Přečteno 154x
Tipy 5
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Marek, Fil, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)