Anotace: Jsem do Tebe blázen ... . A omlouvám se za to.
co je mi to prosím platné
že tu holku miluju.
Že stále na Ní myslím
na sebe tu žaluju.
U ni být, tak po tom toužit
podivný to zdá se sen
Okolo jen tiše kroužit
Na další se těšit den.
Co je mi to asi platné
pro NÍ byt a o Ní snít.
Za ruku ji toužit držet
moci jí tak políbit.
U Ní být a teplo vnímat
na těle jí nahou hřát.
Do očí tak Jí se dívat
z duše, srdce Jí mám rád.
Proč mi s NÍ je vážně krásně
Proč to v sobě nechápu
Krásný pohled plaché laně
srdce z sebe vydrápu
Do dlaní to srdce vložím
říci potom jen pár slov.
Vem ho do svých z mojich dlaní
pak už není třeba slov.
Jsi můj sen a Ty to víš
u mě v duši máš svou skrýš.
Jsi má touha
snad to víš
Lásko -
Blázním -
Sním
~☆~