Anotace: Hrál jsem si s cedulkami, které vysívaly v oněch časech téměř v každé hospodě.
Sbírka: Vzdoromládí
ZÁKAZ VŠECH HAZARDNÍCH HER
Jako nůž
bořil jsem se do masa
již použitého v opačném směru.
Rozkvetly ti vypůjčené boty
zabořené do sněhu
teplem čtveřice stop.
V DOBĚ PODÁVÁNÍ OBĚDŮ KOUŘENÍ ZAKÁZÁNO
Do upoceného válcování plechu
kvíkaly z vedlejšího pokoje děti.
Říkals, že ty květy
byly masožravé.
Nemohls přivonět.
Vzduch už k tobě ztrácel cestu.
MLADISTVÝM A PODNAPILÝM ALKOHOLICKÉ NÁPOJE NEPODÁVÁME
Orgasmus.
Exitus.
...a tos už nevyprávěl
jako bych uchem polykal
opeřené brouky...
PROSÍME, NEODNÁŠEJTE NÁM TÁCKY
18.3.1989
Kompilát veršovaných útržků s příkaznými cedulkami. Pěkný, kreativní pokus*
19.05.2022 12:53:27 | šerý