Cesta tramvají
Jedu ráno a vidím němé pohledy,
průzkumné lidské soustavy
a chytám dění bez promarnění.
Slunce svítí a lidé bez úsměvů
a město bez andělů.
Je vedle mě místo.
Pojď si sednout babičko.
Já vím potěšíš maličko
a řekneš mi opět - holčičko.
Nebe má občas hodně práce
a člověk je malý vládce.
Podám Ti ruku na pozdrav.
Neumírá se, jen občas schránka jde odpočívat,
když má stálý chvat
a atribut vzpomínek ožívá.
Věří se, že nepřijde doba ledová.
Ach, holčičko, ta voda se nedostává.
Právě si přejela, ale to se dá
i tma se světlem stává.
Jsi ještě mladá a stále nedočkavá.
Křížek na čelíčko a tradá.
Mám Tě ráda.
Přečteno 117x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Květka Š., CULIKATÁ, Psavec, Fialový metal, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (2)