Milovat je je závrať oprostěná od těla. Draze zaplatíš, draze! Ber si a trp. Líbej líc a zatrať rub. Zaklínej se slastí a obětuj, cos zdědil v morku kosti. Strhni strupy a nenech zhojit ztracenou touhu, veleb démona který ti šlape na krk a láme vaz. Už této chvíle ses napil a pocítíl navždy, jak chutná míza krve andělů. Budeš se vždy vracet.. ano budeš! Ty blázínku...
Tvé pěkné téma a napsaná poezie. Líbí se mi to. Kane.*
19.05.2022 21:36:06 | šerý