Konec léta.
Drží se za ruce, jdou po špičkách
a v trávě zůstávají drobné jejich stopy.
Ranní slunce jim jasní tváře
a jejich oči hledají v kapkách rosy
naději, pro svou nekonečnou, pro lásku.
Ve slunečném ránu snesly se
nesměle třpytivé pavučiny babího léta
do větví stromů, do trávy i do vlasů
a oznamovaly příchod mladého podzimu,
padajícího listí a poslední lety bělásků
Přečteno 227x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, Lexi, Marten, Psavec, Fialový metal, šerý, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)