Vůně tymiánu.
Ve slunečném ránu,
dívka si oči cloní
a snítky tymiánu - voní.
Dlaněmi chytá stín;
přijde - koho se zeptá ?,
ústy od malin - šeptá.
Ptala se ptáků,
ptala se stromů, jmelí,
v poli rudých máků - nevěděli.
Možná, že vítr
slyšel; kdo ví ?
a dívce ze soucitu - poví.
Přečteno 148x
Tipy 20
Poslední tipující: Duhová, CULIKATÁ, Amonasr, Vivien, mkinka, Iva Husárková, Lexi, Fialový metal, Marten, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)