Také jsem měla černou kočičku, jmenovala se Macík, byla nádherná a často na ni myslím. Teď mám tři mourovaté, všechny nalezenečky.
22.05.2022 22:24:19 | CULIKATÁ
Děkuji za napsání. Mkinka je též mourovatá a Jack je černobílý. Od sousedů chodí na časté návštěvy též mourák. Zdravím z ranního krmení.
23.05.2022 04:59:05 | mkinka
Mňau :) krásná
22.05.2022 11:46:19 | Narra
Černá kočka? U mě s verši od mala, poetická žížala.*
21.05.2022 14:44:11 | šerý
Já o ní četla v časopise věnované kočkám. Tak jsem se chtěla podělit. Já měla též kdysi černou kočičku, jmenovala se Besinka, bohužel přišla tragicky o život, ale já jí mám pořád v srdíčku a věřím i z nebíčka, že se na mě dívá.
21.05.2022 14:54:05 | mkinka