Žena
Anotace: Malování slovy 2022
Žena jako malířské plátno.
Dva kopce a jasno.
Vlasy až na zem
a štětec létá blahem.
Noc polibků
a aplaus těl.
Malíř krásu chtěl
a tak slastí oněměl.
Zrodil mistr
jedno ze svých děl
z ráje nekonečného dna.
Okna jsou zadýchaná.
Malovali dva.
Zrození krásna.
Přečteno 139x
Tipy 17
Poslední tipující: Krahujec, Iva Husárková, Amonasr, Sonador, Emily Říhová, Fialový metal, Frr, CULIKATÁ, Dejvis, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)