To je fakt, na Královnu prokletých se to taky hodí:o) Ach, ta Lestatova hra na housle... Úchvatné! Škoda, že neznám Vapmpiria Moonspell, ale rychle to napravím, něco si od nich stáhnu! Musej být skvělý, když jsi to tak krásně popsal!:o)
31.08.2007 15:53:00 | Ishtar
Není zač. Pro mě je naopak příjemné, že to občas někoho osloví. Jiljovský
07.05.2007 07:43:00 | jiljovský
Qessille: Tohle jem nepochopil, ale nic zvláštního, dneska jsem uplně vygumovanej.
22.03.2007 20:24:00 | jiljovský
Královna prokletých...a tak krásnej Lestas.O:-) no nic, to mi to jen tak připomnělo...
22.03.2007 17:16:00 | Qessille