Kdyby to šlo, tak si tě vypláchnu z očí
a přesto má definice domova zahrnuje tvůj kabát v předsíni
zachází to tak daleko
že jen těžko zabráníš drolení večera mezi prsty
příběhy odehrávající se ve spárách mezi zdí, postelí a oknem nemají vypravěče
a ty pro ně nemáš
ani kousek chlácholivého slova
bál ses že všechno co ti je drahé byl přelud vyvolaný nedávnou horečkou
v reakci na to jsi dlouho chodil městem
pak sis sedl na schody, zapálil sis cigaretu
a když jsi ji típnul o nejbližší stěnu
zabolelo mě
těšně pod posledním levým žebrem.