Štěstí
.
Přišlo tak zlehka, znenadání,
úsměvy do mé tváře vhání,
radostí mé srdce tluče,
chci zakřičet to do světa!
Zase mám proč se smát!
Už nemusím se bát,
že mě bude něco stát,
je zde!
Radostné, rozesmáté, bezelstné
a proč právě teď?
Ví sám pán osud,
hraje si na štědrého,
ale rozdává ho po troškách
malé kapičky
.....?
.
Komentáře (3)
Komentujících (3)