Lidice
Hodiny odbily
lipové listí
odválo minut jako smíchu.
Haranti dostali,
co národ zasloužil.
Němé tváře.
Mrazivý pocit žal stromů políbil.
Ten smích slyším stále
na holých stráních,
v korunách lip.
Zbylo jen ticho,
bolestný klid.
Přečteno 196x
Tipy 15
Poslední tipující: Ucitelskej, Vivien, Fialový metal, CULIKATÁ, Psavec, šerý, WWW, Frr, mkinka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)