Maluji pusu
Anotace: Malování slovy 2022
Rty slasti v barvě rudé,
tvární ruce bdělé
a štětec kvílí bez kratochvílí
jak rychlík v mžiku
oázu věrných díků.
Rty se pohybují jako na plátně
a k sobě berou milé kotě
v časoprostoru - miluji Tě.
Není tu Sahara a do barev jde voda
i koutkem bílá,
až růžová se brouzdá.
Poezie aktu fantazie,
volá k lásce v tahu cíle.
Je převlečená, ale vlahá
a stále krotká a milá.
Pusa dokonalá,
jádrem tkaná
i do jehly symfonie
obláčkem notovaná.
Ano, namalovaná i prožitá.
Právě daná.
Přečteno 157x
Tipy 16
Poslední tipující: Dejvis, Sonador, Amonasr, CULIKATÁ, Fialový metal, Frr, Psavec, Lexi, Fil
Komentáře (12)
Komentujících (5)