Pojď se mnou Prahou
Anotace: Takové klidné zamyšlení v oblíbené uličce
Pojď se mnou vezmu tě Prahou,
do ulic, kde zastavil se čas,
nakukovat plotem do zahrad
a objevovat v nich zbytky existence.
Pojď se mnou Prahou
a vyprávěj, co bylo dávno,
na roh Apolinářské ke dnu města.
Pojď se mnou Prahou,
do malých zahrad mezi domy.
Pojď se mnou Prahou
a tam někde mé polib.
Přečteno 150x
Tipy 12
Poslední tipující: Hortenzie, Sonador, CULIKATÁ, Psavec, Fialový metal, mkinka, Fil
Komentáře (1)
Komentujících (1)