Sbírka: Vzdoromládí
Čteš to po mně
a tak bych ti tu mohl
nechávat vzkazy,
co všechno nemáme
a bylo by to třeba.
(Vadí to ale sluečně.)
Vzpomínám si,
jak jsem ti šeptal verše,
které byly jen pivními bublinami
a hned jak vanuly
byly mrtvé.
Tak tě zvu na pohřeb
nepovedených básní.
Cojsem chtěl říct,
to platí.
20.4.1989