Anotace: Noc už se dívá černobíle, však mně se ještě nechce spát, vzpomínám na ty sladké chvíle, jež uplynuly tolikrát...
Vzpomínka s vůní moře
Noc už se dívá černobíle
však mně se ještě nechce spát
vzpomínám na ty sladké chvíle
jež uplynuly tolikrát
V nich sluneční svit nevyhasl
a jasmín neztratil svůj pel
kdy dětský smích se z nebe snesl
pohladil mě a uletěl
Houpací koně, vůně dálky
lastury plné tajemství
dál budu věřit na pohádky
jak je to snadné, máš-li s kým…