že chcípl tady pes
to se jen tak říká
kdo by sem lez a dnes
když klišé tu z vás stříká
teď venku štěká pes
a vypadá živě
antoušek sem teď vlez
pes už nic neříká
Kostkovaná kulička ... pláče.
Nad modrou boudou, která je v merku.
Kerku nevšední ... z části venku.
Kolem krku cucfleky ...
místo šátku podprsenku.
Pes vyje.
Strachy se třese.
Kost si nese.
Tak mu jen další hoď.
:-D
25.05.2022 10:30:59 | Fialový metal