s mi vykouzlila úsměv ve tváři!:)*
25.05.2022 13:19:02 | Sonador
Neznám nesnáze z vůně koblížků.
Neznám strasti co den dá.
Sedím a houpu se nad propastí.
A houpačka se jen usmívá.
HOUPY HOU
"Ať den si trsá."
Ty jak moudrá Horákyně "bosá".
Na koloběžce mezi kapkami deště.
Buď právě nyní ...
Za vodou?
Vlastně jsem myslel na kávu. :-D
25.05.2022 10:10:03 | Fialový metal
Děkuji za přijetí mé básně. Prší a člověk i tak se cítí díky řádkům krásně.
25.05.2022 10:22:54 | mkinka