O testech dnešní doby

O testech dnešní doby

Anotace: ... s počítačem do Evropy

Jen usednout k počítači
to se zvládne zatím stačí
pak zachovat noblesu
stisknout správnou klávesu

pomáhat si také myší
na její příkazy slyší
a úkony provádí
stránku stránkou nahradí

další impuls dáti tělu
a pustit se do Excelu
funkce vzorce grafy čísla
výslednice správná vyšla

i Wordu věnovati se
když už dosti bylo čísel
dopis tvořit kopírovat
vyjmout vložit přetahovat

soubor dokumenty složky
má dojít i na záložky
a na stránky webové
klik a vše je hotové

zkouška rychlý průběh měla
stačí otřít již pot z čela
pak čekat jen ve zdraví
že se úspěch dostaví
Autor Heron, 21.03.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí