Dva páry očí,
Svět se mi točí,
Brnění v rukách,
Opasek utáh'.
Dvě oči hnědé,
Ve tváři snědé,
Do noci září,
Zase jen ž/lháři.
Dvě čáry a jeden flek,
Kdekdo by se možná lek',
Že mě doma naši bijí,
Já jen živím klubko zmijí.
Dvě oči hnědé,
Léto mě zebe,
A zima hřeje,
Mé srdce, zle je.
Rezignace,
Bez legrace,
Nemá to (s)mysl
Hledati (s)mysl