Domov
Domov je místo,
kde teplo je a čisto,
je tam maminka s tátou,
a vše voní mátou.
Kde svou postel mám,
tam usedám ke hrám,
kde jím i usínám,
tam všechny věci mám.
Je pro mě přístavem,
a rodiče majákem,
ač něco nalézám a jiné ztrácím,
domov je to, kam se vždy vracím.
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)