Sbírka: Vzdoromládí
Krajina na dně svědomívylamuje páčidlem bosé slzy.A hromy do nás vcházejíz obláčků potěšeníplahočících sepo šedém nebi dne.
25.-29.7.1989
za mě STo bodů. Jen tam máš asi překlep "porěšení...".
26.05.2022 12:55:06 | Koala
Díky moc. Za čtení i za reakci. Ano. Je to překlep - o písmenko vedle.
26.05.2022 13:56:19 | Jan Kacíř
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?