Anotace: ...
jsi z masa a kostí
stejně jako já
ta podobnost není
náhodná
s tím rozdílem
že já trpím sepsí
a ty ne
ty jsi ve všem lepší
koupím si kalhoty
ty si koupíš dvoje
a planeta
kde žijeme
ta je jenom tvoje
ve chvíli kdy si dám
první náušnici
vezmeš za kliku
a jen tak ze zvyku
ukážeš mi
piercing v jazyku